Aninaut

ROMFARERE I ANIMASJONENS VERDEN

Hvem er Aninaut, og hva kan vi gjøre for deg?

Aninaut Studios ble opprettet i 2016 og består i dag av fire engasjerte animatører som alle er utdannet ved Høgskulen i Volda. Vi jobber hovedsakelig digitalt, med fokus på både 2D og 3D animasjon og konseptillustrasjon. Vi kan tilby flere typer unike utrykk – alt animert eller tegnet for hånd, konseptualisert og modellert med kjærlighet av våre dyktige animatører. 

Vi tilbyr våre tjenester over hele landet, med hovedbase i Ålesund og Oslo – vi jobber også ofte på tvers av landegrenser.

Dag-Erik Hansen

Daglig leder / Animatør

Ruben B. Nerheim

Art director / Animatør

Kristian K. Halvorsen

Animatør

Simen Tveit

Animatør

VI PRODUSERER ANIMASJON FOR

TV ikon

Reklame

Film ikon

Film

Informasjon

Interaktivitet

Spill & App

TV ikon
Film ikon

Reklame

Film

Informasjon

Interaktivitet

Spill & App

Hvordan jobber vi?

Vi jobber hovedsakelig digitalt og fokuserer på 2D og 3D Animasjon, som for eksempel håndtegnet og Cut-Out teknikker. Vi utfører effektiv 3D Animasjon og sikter alltid mot å utvide og utvikle våre ekspertiseområder.

Vi utfører også illustrasjonsarbeid, i flere ulike visuelle stiler – fra strektegninger, konseptkunst og nøye utførte maleri og kunstverk. 

Aninaut Studios tilbyr deg som kunde unike visuelle uttrykk, utviklet og utført eksklusivt for å kommunisere eller promotere dine produkter, tjenester, eller andre formål. Vi har lang erfaring med å hjelpe både bedrifter og privatkunder realisere sine visuelle uttrykk – ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat!

UTVALGTE PROGRAMMER & EKSPERTISE

Autodesk Maya logo
Adobe After Effects logo
Adobe Premiere Pro logo
Adobe Photoshop logo
Adobe Illustrator logo

Fra A til Å - hva kan du forvente?

Vårt mål er å levere et godt gjennomtenkt produkt som møter dine behov. Fremgangsmåten vår å først utvikle og konkretisere idéen før vi så lager et visuelt utkast som gir et inntrykk av sluttproduktet.

Når det er godkjent starter vi med produksjonen og holder en jevnlig dialog med oppdateringer etter behov til vi når et tilfredsstillende produkt.

Steg 1: Idé & samtale

Steg 2: Manus eller dreiebok

Steg 3: Produksjonsbilder

Steg 4: Animeringsfasen

Steg 5: Klipp, Lyd, FX & Musikk

Steg 6: Ferdig produkt!

ANI-NAUT

En sammensetning av latinske anima som betyr pust, sjel, livsånd (ani- i animasjon) og greske naut som betyr ferder, seiler.

Det kan også være en sammensetning av Animasjon og Astro/Kosmonaut.