Aninaut

Kortfilm: Drømmen om Hawaii

Drømmen om Hawaii er en av våre nyeste kortfilmer – filmen vises for tiden på animasjonsfestivaler nasjonalt og internasjonalt, så vi kan ikke avsløre hele kortfilmen her på hjemmesiden helt ennå, men vi kan gi dere en smakebit!

Drømmen om Hawaii følger Petes reise gjennom et dystopisk plast-landskap, og hvordan fortidens menneskers valg tvinger ham inn i en kamp for overlevelse. Han må leve som en nomade og alltid forflytte seg til nye matkilder. Den konstante flyttingen over store strekninger av plast har skapt en lengsel i Pete, en drøm om et land uten plast. Historien er en kommentar satt på spissen mot overforbruket av plast som i dag har blitt et problem for miljøet og økosystemet i hav-og kystområder.

Drømmen om Hawaii har nylig vunnet pris for beste animasjon på Scandinacian International Film Festival i Helsinki og animerte kortfilm på Luminous Frames festivalen i Danmark.

Drømmen om Hawaii har også fått utviklingsstøtte av Vestnorsk Filmsenter for å utvides til en fullengde animasjonsfilm for kinolerretet med barn og familier som målgruppe. 

Vi i Aninaut Studios gleder oss, og takker for støtten!

PRISER

FINALIST & OFFICIAL SELECTION